Gewijzigde Inlogprocedure Ledengedeelte.

Leden en donateurs van de CCN,
Op de pagina’s, achter het Ledengedeelte, staat informatie die alleen leden en donateurs aangaat. Dit is de reden dat deze pagina’s niet voor iedereen toegankelijk zijn.

We hebben gekozen voor een systeem waarbij u zich kan registreren met een ‘gebruikersnaam’ en ‘wachtwoord’. U mag dan zelf een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen en u krijgt na registratie een automatisch gegenereerde mail met daarin deze gegevens.
Na deze mail krijgt u nog een mail van de webmaster, als deze uw registratie heeft goedgekeurd. Pas nadat uw registratie is goedgekeurd, kan u inloggen om op het ledengedeelte te komen.
NB! Alleen leden en donateurs krijgen goedkeuring voor registratie.

Hierna kan u inloggen via de ‘Homepage’ of als u een ledenpagina bezoekt! En éénmaal ingelogged, blijft u ingelogged als u het vakje “onthoud mij” heeft aangevinkt en de instellingen van uw Browser zo zijn, dat bij afsluiting van uw Internetbrowser de ‘cookies’ niet gewist worden en u zich natuurlijk niet uitlogd op de Homepage!
Daarna kan u altijd uw gegevens (Profiel), zoals wachtwoord etc., wijzigen onder het “Ledengedeelte” tabblad.

Wilt u zich nu registreren, klik dan op deze pagina.

Heeft u problemen met het registreren of met het inloggen? Stuur dan even een mail naar de webmaster en dan komen we er samen wel uit.

LS. We merken dat de laatste tijd veel niet-leden zich willen registreren en dat die aanmeldingen vaak uit Oostbloklanden komen. Om dit terug te dringen hebben wij een extra Spamfilter geïnstalleerd

Uw Webmaster

NB. De informatie die u verstrekt bij de registratie, is vertrouwelijk en wordt niet met derden gedeeld!

Disclaimer